Segueix-nos F Y T R

La concentració contra els indults de Madrid esdevé una mostra d'odi contra Catalunya i els catalans

|

Uns 100.000 manifestants (25.000 segons la policia espanyola, 126.000, segons la policia municipal de Madrid) s'han concentrat a la plaça de Colón de la capital espanyola per participar en allò que havia de ser una protesta contra els indults als presos polítics independentistes i que ha acabat esdevenint una exhibició d'odi contra Catalunya i els catalans.

A la protesta catalanòfoba de Colón hi han participat els partits de dreta i extrema dreta: PP, Ciudadanos i Vox. Aquesta vegada, però, i a diferència de fa dos anys, els líders d'aquestes formacions han evitat fer-se una foto conjunta i no han pujat a l'escenari.

La manifestació l'ha convocat la plataforma Unión 78, encapçalada per Rosa Díez, María San Gil i Fernando Savater. Els dirigents de Vox han estat els més aclamats, com també la dirigent del PP Cayetana Álvarez de Toledo, apartada de la primera línia pel president del partit fa uns quants mesos.

Una plaça de Colón que ha dit no als indults als presos independentistes i també no a les polítiques de Sánchez, amb consignes per demanar la dimissió del president espanyol i contra Catalunya i el catalans.

+ VIST