Segueix-nos F Y T R

El Pi exigeix responsabilitats polítiques pel macrobrot: «Aquest no és el tipus de turisme que volem»

|

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha exigit responsabilitats pel macrobrot de coronavirus que afecta estudiants de la Península. La formació ha reclamat la compareixença de la presidenta del Govern, Francina Armengol, en seu parlamentària perquè doni explicacions sobre què ha passat.

El president d'El Pi, Antoni Amengual, ha volgut deixar clar que «no pot ser que pels interessos econòmics de quatre promotors de festes sense escrúpols ens carreguem la feina i l’esforç dels darrers mesos de molts empresaris i de la societat illenca per tenir una situació òptima per poder rebre turistes».

Segons Amengual, «aquest no és el tipus de turisme que volem per a les nostres illes sinó tot el contrari i s’han de prendre mesures al respecte per evitar que es torni a produir». El president d’El Pi ha apuntat que «hem patit les restriccions més estrictes de tot l’Estat i ara que s’estava encaminant la temporada es detecta aquest macrobrot causada per quatre desaprensius i per la manca de controls de les institucions corresponents».

+ VIST