Segueix-nos F Y T R

El Govern no imposarà de moment el toc de queda a les Balears

Europa Press

| |

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha demanat aquest divendres «tranquil·litat» i que «no s'especuli» davant la possibilitat de la tornada del toc de queda en el marc de la revisió de restriccions prevista per a la setmana que ve.

El Govern descarta de moment recórrer a la imposició del toc de queda i les restriccions que prepara seran molt concretes i limitaran les reunions socials.

Armengol ha subratllat que el Govern i la Conselleria de Salut estan estudiant les mesures que es prendran la setmana que ve i ha argumentat que és «un error que tots opinin sobre coses serioses i que afecten la població de les Balears».

Armengol ha admès que l'increment de contagis és «preocupant» però ha traslladat la seva confiança que, malgrat tot, la temporada turística «pugui prolongar-se durant moltes setmanes».

En aquest sentit, la presidenta del Govern ha insistit que l'actual onada de contagis «no té res a veure» amb les anteriors per l'impacte de la vaccinació i perquè l'augment dels contagis no s'està traduint, de moment, en una situació de descontrol en els hospitals.

+ VIST