Segueix-nos F Y T R

Josep Melià: «A El Pi no hi sobra ningú»

|

El diputat al Parlament per Proposta per les Illes-El Pi, Josep Melià, s'ha mostrat preocupat per la dimissió del president del partit, Antoni Amengual, de la vicepresidenta de la formació, Lina Pons i d'altres membres de la direcció, anunciades aquest dilluns.

En declaracions a dBalears, Josep Melià ha volgut, en primer lloc «agrair la feina feta a les persones que han presentat dimissió» i ha reiterat «l'aposta pel consens i per articular les diverses sensibilitats» que segons Melià «és totalment vigent» i ha afegit que «encara que en aquesta etapa no s'hagi aconseguit, continua essent el camí en qual volem fer feina».

Segons Melià, «El Pi es un projecte imprescindible per les Balears, aquesta terra necessita un projecte centrista i radicalment defensor dels interessos de les Balears i farem feina per aprofundir en aquest compromís».

El diputat i dirigent d'El Pi, ha volgut remarcar que «ningú sobra al projecte, la voluntat es sumar i confeccionar equips cohesionats que donin respostes als reptes de futur que tenim com a societat» i ha afegit que «estam al servei dels afiliats, i seran ells els que decidiran el rumb del partit».

Relacionat
+ VIST