Segueix-nos F Y T R

EUIB presentarà el llibre pòstum de Julio Anguita a Eivissa

|

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) presentarà el proper divendres dia 3 de setembre, l'obra pòstuma de l'excoordinador federal de Izquierda Unida, Julio Anguita. L'acte tendrà lloc al teatre sindical de CCOO de Vila (C/ del periodista Marià Tur, núm. 5) a les 19 hores.

A l'acte està previst l'assistència de l'editor del llibre Ricardo Gonzalez, el coordinador provincial d'IU a Còrdova, Sebastián Pérez, així com el coordinador general de la formació a les Illes Balears, Juanjo Martínez.

El llibre, que encara no ha estat presentat formalment a les Illes Balears, narra alguns dels principals conflictes socials que l'Estat espanyol està patint, així com reflexions de com superar-ne alguns d'ells. Així mateix, l'acte, més enllà de tractar el darrer llibre, també repassarà la vida de Julio Anguita, des de la seva victòria a les eleccions municipals del 1977 a Còrdova, fins a la seva retirada de la política estatal. Així com la resta de la seva obra, que també estarà disponible el dia de l'acte.

+ VIST