Segueix-nos F Y T R

Toni Roldán, candidat a presidir El Pi, critica «el bloqueig dels melianistes»

|

L’eivissenc Toni Roldán, candidat a presidir El Pi, ha criticat aquest dimecres en una roda de premsa als jardins de la Misericòrdia, «el bloqueig de Josep Melià i Tolo Gili» a la convocatòria del Congrés Balear de dia 25 de setembre. «Des del passat 19 de juliol hi ha un congrés convocat. Un mes i mig més tard, l’encarregat d’organitzar-ho, Tolo Gili, no ha fet ni una sola passa», ha afirmat Roldán.

Roldán ha explicat que des de la seva candidatura varen contactar aquesta setmana amb Gili per a mantenir una trobada i mirar de pactar les condicions del Congrés. «De fet, ahir en una reunió a Menorca, se varen acordar totes les condicions que incloïen per part de la candidatura de Roldán el vot telemàtic, assegurar el vot a Menorca i Eivissa i, la afiliació de membres de Joves per les Illes. I per part de Tolo Gili, poder afiliar gent aquests dies per a poder tancar la seva llista a Menorca i Eivissa», ha assegurat Roldán.

Segons critica el candidat eivissenc, Gili li ha informat aquest dimecres que necessitaven «més temps per a fer una contraoferta». Davant l’escenari d’estar a menys de dues setmanes «sense res preparat», Roldán ha criticat «aquesta extensió de terminis innecessaris i que això el que demostra és que no volen que els afiliats votin perquè no poden fer llista a Menorca i saben que poden perdre».

Finalment, Roldán ha conclòs la roda de premsa apel·lant que es deixi que els militants d’El Pi «decideixin quin projecte de partit volen i que la candidatura de Melià deixi de posar pals a les rodes a la convocatòria».

+ VIST