Segueix-nos F Y T R

El director general de Mobilitat demana als treballadors de SFM que «deixin de molestar» els usuaris per unes reivindicacions que «no es poden assumir»

| |

El director general de Mobilitat, Jaume Mateu, ha demanat als treballadors de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) «responsabilitat» i que «deixin de molestar» els usuaris del transport públic per unes reivindicacions que el Govern «no pot assumir».

En declaracions als mitjans al Parlament, on els treballadors han protestat aquest dimarts aprofitant la celebració del ple, Mateu ha criticat la «irresponsabilitat» dels sindicats i ha recordat que el Govern «continua obert a negociar».

El director general ha demanat que cessin les aturades perquè les reivindicacions plantejades «es podrien plantejar perfectament en una taula de diàleg».

Jaume Mateu ha explicat, en relació a les reclamacions dels treballadors, que el Govern ja ha demostrat amb inversions que aposta pel futur de SFM i que els pressupostos autonòmics compten amb un increment de la inversió del 20%.

En matèria laboral, el director general ha apuntat que hi ha qüestions que no es poden acceptar, com ara increments salarials o de personal. A més, ha lamentat que les propostes de l'Executiu en aquest sentit, com ara augmentar el personal més enllà dels 25 que estan en procés d'incorporació, no s'hagin acceptat.

+ VIST