Segueix-nos F Y T R

El comitè local d'El Pi de Sant Llorenç des Cardassar també abandona la formació

|

El comitè local d'El Pi-Proposta per les Illes de Sant Llorenç des Cardassar ha anunciat aquest dilluns que abandona la formació política. Segons han comunicat en una nota de premsa, els membres del comitè han pres aquesta decisió mesos després que el regidor de l'ajuntament del municipi ja abandones la formació.

El detonant són «els fets ocorreguts durant el darrer congrés, així com la deriva política del partit i la falta de confiança en la nova executiva», ha explicat el Comitè de Sant Llorenç des Cardassar. «La situació del partit en aquest moment està molt allunyada d'aquell esperit que ens il·lusionà a formar part del projecte. Els personalismes, les divisions internes, la falta de consens o la duplicitat de càrrecs són fets inassumibles», han declarat.

«La dimissió dels dos darrers presidents del partit, Jaume Font i Antoni Amengual, juntament amb l'expulsió del conseller Pere Soler i la suspensió de la consellera Bel Febrer ens ratifiquen la deriva del partit, i encara que ha sigut una decisió molt pensada ja no ens sentim part d'aquest projecte», han conclòs en el comunicat. Cal recordar que aquest no és el primer comitè local que deixa la formació: Deià, Valldemossa i Campanet han deixat el partit durant els darrers mesos.

+ VIST