Segueix-nos F Y T R

Juli Fuster dimitirà com a director general de l'IbSalut després de la condemna del TSJIB

| |

El director general de l'IbSalut, Juli Fuster, dimitirà el pròxim dilluns del càrrec després de la condemna al Govern del Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB) en intervenir Fuster en una oposició de funcionaris a la qual es va presentar la seva filla.

Fuster ha pres la decisió «per protegir la bona imatge de la Conselleria i evitar que es qüestioni la tasca del Servei de Salut de les Illes en tots els processos d'oposicions que s'han convocat en els darrers anys».

Amb tot, el director general ha assegurat que té «la consciència molt tranquil·la» i que «mai» va actuar per afavorir a ningú.

El pròxim dilluns, Fuster informarà dels detalls en la seu de l'IbSalut abans de presentar la seva dimissió formal a la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez.

Cal recordar que la condemna de la Sala neix de la denúncia d'un dels aspirants al procés de selecció de funcionaris, a la qual també es presentava la filla del director general, que va advertir que la seva prova no havia estat qualificada i les al·legacions foren respostes pel mateix Fuster, qui tenia l'obligació legal d'abstenir-se.

+ VIST