Segueix-nos F Y T R

El PSOE de Palma celebra la tradicional Festa de la Rosa

|

El PSOE de Palma ha celebrat aquest dissabte la seva tradicional Festa de la Rosa en la qual hi han participat més de 500 militants, simpatitzants i veïnats que han pogut gaudir durant l'horabaixa d'activitats infantils i d'esbarjo, d'una llonguetada popular i d'un grup de música en directe.

El reconeixement de la Rosa de Plata és atorgat per l'Agrupació Socialista Palma-Eixample, sempre emmarcats dins Festa de la Rosa. La Rosa de Plata reconeix a entitats, col·lectius i persones que destaquen per la seva trajectòria, els seus valors, el seu compromís social i la implantació als barris de Ciutat. En aquesta ocasió, el reconeixement ha estat atorgat a títol pòstum a l'històric militant Antonio Palomino.

Tal com han explicat des del PSOE, Palomino fou un gran referent per al partit, també a Sa Indioteria com a un gran activista veïnal i al sindicat CC.OO. «Va contribuir a enfortir el moviment obrer i sindicalista a Mallorca, la defensa dels drets dels treballadors, la recuperació de la democràcia i la consolidació del projecte socialista a la nostra ciutat», han explicat.

A l'acte han participat els secretaris generals del PSOE Palma i batle de Palma, Jose Hila; la secretària general de la Federació del PSOE de Mallorca i presidenta del Consell, Catalina Cladera i la secretària general del PSIB-PSOE, presidenta del Govern i des de divendres candidata a la reelecció, Francina Armengol.

Tant Armengol com Hila i Cladera han tingut paraules de record per Antonio Palomino. «Mereixia sobradament aquest reconeixement i estic segura que la pena que avui tots compartim és no haver tingut l'oportunitat de donar-li aquest premi en vida, com a reconeixement a tota la seva feina, a tot el que ens va ensenyar», ha declarat Armengol.

Hila també ha destacat que la celebració de la Festa de la Rosa representa «el millor dels valors de l'esquerra: memòria, reconeixement, tolerància, respecte i solidaritat». Després del lliurament de la Rosa de Plata i les respectives intervencions, s'ha celebrat una llonguetada popular en un ambient festiu.

+ VIST