Segueix-nos F Y T R

Tensió dins el Govern per l'eliminació del requisit de català a la Sanitat

|

Enganyats. Així se senten alguns dels integrants del Govern presidit per Francina Armengol. I farts de que se'ls enganyi amb una qüestió tan important com la llengua pròpia de les Balears.

Al final, ha resultat, tal i com advertien alguns sindicats, l'OCB i els experts, que al voltant de 2.300 interins accediran a una plaça fixa de funcionari, no només sense requisit de català d’entrada, sinó que ni tan sols amb l'obligació de certificar coneixements de català en els dos anys que s’exigeix a la resta de processos d’estabilització, és a dir, amb una exempció de català vitalícia.

Ara mateix el Govern és a prop d'una important crisi perquè esl qui varen garantir que ningú accediria a la funció pública sense certificar uns coneixements mínims de català, va mentir.

Recurs contra a convocatòria

dBalears, ja va avançar que un grup de persones interessades a títol particular i algunes entitats culturals i sindicals valoren la possibilitat d’interposar un recurs contra les convocatòries d’IB-Salut corresponents als processos d’estabilització d’interins.

+ VIST