Segueix-nos F Y T R

Armengol reitera que la limitació de compra d'habitatges a no residents «és un tema que depèn exclusivament de la Unió Europea»

|

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha ressaltat aquest dilluns, després del Consell de Govern, que en matèria d'habitatge la limitació de compra a no residents «és un tema que depèn exclusivament de la Unió Europea».

Armengol ha reconegut que l'habitatge «és un dels temes més importants que tenim com a societat i té un efecte molt gros en la població», fet que el fa molt complex. També ha aprofitat per valorar positivament les mesures que s'han pres des de l'executiu per regular-lo i ha reconegut que «hi ha una gran oportunitat amb la Llei d'Habitatge estatal» i que espera que, una vegada aprovada, aporti eines «per incidir més com a comunitat autònoma en polítiques d'habitatge».

Pel que fa a la qüestió de l'accés als no residents, la presidenta ha reiterat que «és un tema de la UE» però què estan fent feina perquè, a llarg termini, la política europea tengui en compte «les singularitats d'un territori com el nostre, que és petit, insular i molt poblat».

+ VIST