Segueix-nos F Y T R

Carles Cabrera (El Pi): «Necessitam millorar la neteja de Palma i la seguretat als nostres carrers»

|

El Pi-Proposta per les Illes Balears aposta pel filòleg, docent i sindicalista Carles Cabrera per encapçalar la llista de la formació a Palma. Després d'unes primàries va sortir elegit amb el suport de la militància de Palma perquè fos el candidat a Ciutat.

Cabrera ha acceptat aquest dissabte el repte amb «il·lusió i amb moltes ganes» de fer entrar El Pi a l'Ajuntament de Palma. El candidat ha assegurat que està fent unes llistes amb gent de «diferents perfils i visions» de les barriades de Palma.

Cabrera també ha explicat les principals idees en els que fan feina de cara a les eleccions de maig: «Necessitam millorar la neteja de Palma i la seguretat als nostres carrers».

«Volem repensar la mobilitat de Palma: hem d'ampliar la xarxa de metro i no col·lapsar els carrers amb línies de tramvies. Estam d'acord que aquest arribi a l'aeroport, però necessitam que el metro arribi a Son Espases», ha explicat Cabrera.

A més, el candidat ha assegurat que farà feina per la gent de Palma i les empreses de ciutat. «Serem decisius per implantar les polítiques d'El Pi a totes les institucions de les Illes», ha dit.

Cabrera ha estat acompanyat per la plana major del partit i els candidats al Govern i al Consell de Mallorca, Josep Melià i Antoni Salas, i el president Tolo Gili.

+ VIST