Segueix-nos F Y T R

L’STEI Intersindical reclama tribunals d’oposicions a totes les Balears i distribució de places per illes

|

L'STEI Intersindical ha emès un comunicat aquest dijous on denuncia la manca de negociació de la Conselleria d’Educació, tant pel que fa al concurs de mèrits com a la convocatòria d’oposicions del procés d’estabilització.

El sindicat va votar en contra de la convocatòria de les oposicions d’estabilització perquè «parlava de districte únic, i no de places per illes». En aquest sentit, l'STEI reclama que «a les oposicions d’estabilització hi hagi tribunals per illes».

Per altra banda, l’STEI també exigeix que a les properes oposicions 'ordinàries' que s’han de convocar, «les Illes Balears no es considerin una unitat territorial, després de veure que la Conselleria es carrega el fet que hi hagi distribució de places per illes, com es fa en els processos selectius d’accés a la funció docent, cosa que facilita la conciliació familiar i personal del professorat».

Per acabar, el sindicat ha demanat que els aspirants disposin d’un tribunal i, per tant, tenguin dret a examinar-se a la seva illa de residència.

+ VIST