Segueix-nos F Y T R

El PSIB torna a justificar que l'exempció del català a la Sanitat pretén «garantir l'atenció sanitària necessària a les Balears»

Europa Press

| |

El portaveu del PSIB-PSOE, Alfonso Rodríguez, ha assegurat que la postura de la formació en relació amb l'exempció del català a la Sanitat pretén «garantir l'atenció sanitària necessària a les Balears i en les dues llengües oficials».

Així ho ha manifestat en una roda de premsa aquest divendres, a la seu del PSIB-PSOE, a Palma, Rodríguez, qui ha reiterat que «el que mou a la proposta socialista d'eximir del requisit del català metges i infermers d'especialitats deficitàries és garantir l'atenció sanitària necessària a les Balears i fer-ho en les dues llengües oficials».

En aquest sentit, Rodríguez ha assegurat que «al si del Pacte de Govern es treballa dins de la normalitat i amb l'esperit d'arribar a acords tal com s'ha fet al llarg d'aquesta legislatura i de l'anterior».

Rodríguez ha confiat que «en els propers dies es convocarà el Consell Social de la Llengua Catalana, com ja va passar l'any passat, dins de l'ordinarietat».

+ VIST