Segueix-nos F Y T R

Melià: «És més difícil accedir a un habitatge a Palma i a les Illes Balears després de vuit anys de govern d’esquerres»

|

El portaveu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears, Josep Melià, ha valorat la sentència del Tribunal Suprem sobre la prohibició del lloguer turístic a Palma. Per a Melià és «trist i decebedor veure els responsables de l’Ajuntament de Palma dir que s’ha imposat el dret a l’habitatge, quan l’accés mai havia estat tan malament a la ciutat».

Tot i la sentència coneguda aquest dimecres, El Pi ha volgut remarcar que el lloguer turístic «fa cinc anys que està prohibit a Palma». «L’esquerra ha criminalitzat el lloguer turístic i s’ha demostrat que l’únic que ha provocat aquesta prohibició és que els preus siguin més cars que mai i que sigui més difícil accedir a un habitatge a Palma», ha declarat el portaveu.

Amb tot, Melià ha finalitzat la seva intervenció assenyalant que «l’equip de govern de Cort, igual que el govern Armengol, fa vuit anys que governen i l'accés a l'habitatge no ha millorat sinó tot el contrari». «És més difícil accedir a un habitatge a Palma i a les Illes Balears després de vuit anys de govern d’esquerres. L'esquerra està instal·lada en el prohibicionisme com si fos la solució de tot».

+ VIST