Segueix-nos F Y T R

Progreso en Verde sobre la nova llei de Benestar Animal: «PSOE, Podemos, ERC o Bildu han de pagar a les urnes el seu menyspreu envers els animals»

| |

Progreso en Verde ha demanat aquest divendres que es «castigui en les urnes» a tots els partits polítics que han exclòs els cans de caça de la llei de benestar animal. En una nota de premsa, el president de la formació, Guillermo Amengual, ha indicat que l'exclusió dels cans de caça «no s'hauria d'haver permès» i ha acusat Podemos de «trair els animalistes».

Amengual s'ha referit, en aquest sentit, a les paraules del director general de Drets dels Animals, Sergio García, que va dir que una llei estatal que exclogui els animals de l'activitat cinegètica no sortiria del seu departament i que, en aquest cas, dimitiria.

«L'esmena de la vergonya del PSOE ha de tenir el seu càstig a les urnes en les pròximes eleccions. Queda clar de quin costat s'han posicionat tant PSOE com la resta de socis que van condemnar a mort a tants animals. PSOE, Podemos, ERC o Bildu han de pagar a les urnes el seu menyspreu envers els animals. Tan sols Progreso en Verde i PACMA asseguren una defensa total de tots els animals sense excepció», ha sentenciat Amengual.

+ VIST