Segueix-nos F Y T R

PP: «Pareix que Armengol ja se situa en l'oposició, però li demanam una mica de paciència, encara li queden 52 dies»

|

El portaveu de la campanya electoral del Partit Popular, Sebastià Sagreras, ha comparegut aquest dijous en roda de premsa per a presentar les principals propostes del PP en matèria d'habitatge i sanitat.

Des del Partit Popular asseguren que el PSOE «només està en la campanya de la desqualificació i a la contra de Marga Prohens i el Partit Popular». Sagreras ha dit que sembla que Francina Armengol «ja se situa en l'oposició, però li demanaria una mica de paciència. Que ho estaran, però encara li queden 52 dies».

El portaveu de campanya ha assegurat que el seu partit està fent una campanya «en positiu, illa a illa, barri a barri, poble a poble, amb moderació, sentit comú i explicant el nostre projecte».

«Les pròximes eleccions aniran de passar de la propaganda a la gestió. D'una Armengol sense idees noves i esgotada o d'una Marga Prohens amb un projecte fresc, amb propostes i centrada en allò que preocupa als ciutadans», ha subratllat Sagreras.

En matèria de sanitat, el Partit Popular «proposa una estratègia de captació i fidelització de professionals sanitaris, que passi per millorar-los la compensació per la insularitat, millorar les condicions de treball, descarregant-los de funcions burocràtiques i llevant-los traves».

En les polítiques d'habitatge el PP ha promès «donar seguretat i incentius als propietaris, simplificant i agilitzant tràmits per a reforma i rehabilitació i col·laborant amb la iniciativa privada».

Sagreras ha detallat també la proposta de rebaixa fiscal «de la qual es beneficiarà un 80% de la ciutadania de les illes, especialment les classes mitjanes i baixes». «Amb Marga Prohens l'Impost de Successions i Donacions serà història a Balears, serà zero de pares a fills, de padrins a nets i entre cònjuges», ha tornat a prometre el portaveu.

«Passarem d'una Armengol sense idees noves i esgotades a una Marga Prohens amb un projecte fresc i amb propostes i centrada en allò que realment preocupa els ciutadans», ha conclòs Sagreras.

+ VIST