Segueix-nos F Y T R

El PSIB de Felanitx denuncia l’ús partidista de les xarxes socials i la resta de canals institucionals de l’Ajuntament

|

Els Socialistes de Felanitx denuncien l’ús partidista de les xarxes socials i la resta de canals institucionals de l’Ajuntament. Així, assenyalen que el compte institucional posa ‘m’agrada’, i comparteix publicacions del PP i de Catalina Soler i retalla fotografies i fa comunicacions institucionals per a perjudicar l’oposició.

El portaveu de la formació i candidat a la batlia de Felanitx, Xisco Duarte, ha explicat que «el batle Monserrat està permetent la manipulació partidista de tots els mitjans i canals de comunicació institucionals per a desprestigiar, i menysprear a regidors de la Corporació Municipal».

A més, els Socialistes de Felanitx denuncien que l'eina ‘línia Verda’, que està pensada perquè la ciutadania comuniqui les incidències que es produeixen i posar-ho en coneixement dels tècnics municipals, «estaria sent utilitzada il·legalment».

Duarte ha conclòs que és «lamentable que uns mitjans i uns recursos que paguen tots els veïnats i veïnades de Felanitx amb els seus impostos, estiguin exclusivament al servei d'una persona, el batle, i del seu govern, aplicant criteris propis d'uns altres temps» i afegeix: «Estan utilitzant els recursos de l'Ajuntament per a beneficiar-se políticament, en comptes de per a solucionar els problemes de la gent».

+ VIST