Segueix-nos F Y T R

MÉS per Mallorca es compromet a impulsar una llei de simplificació administrativa

|

MÉS per Mallorca ha defensat aquest diumenge la necessitat d’impulsar una Llei de simplificació administrativa de les Illes Balears, que afecti l’administració de l’autonomia, els consells i els ajuntaments. «Una administració moderna i eficient ha de simplificar les estructures administratives i eliminar les duplicitats d’actuació», ha assegurat el coordinador i candidat a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia.

L'objectiu del partit és aprovar una «llei transversal» que marqui una sèrie de criteris que clarifiquin les obligacions que la normativa vigent imposa a les administracions públiques, la ciutadania i les empreses. Amb això, es pretén «facilitar els tràmits, ampliar i diversificar horaris, i impulsar un canvi de model de relació entre les empreses i l’administració que faciliti l’activitat econòmica». Segons el candidat de MÉS a la presidència Govern, «cal fer un pas endavant i configurar la simplificació administrativa, no com una obligació de les administracions públiques, sinó com un veritable dret subjectiu de la ciutadania, les empreses i els professionals».

Segons els mallorquinistes, el Govern «ha de continuar avançant per aconseguir una activitat administrativa eficient i propera a la ciutadania». Així, MÉS per Mallorca pretén establir les modificacions normatives necessàries per racionalitzar, agilitzar i simplificar els procediments administratius vigents i, d’aquesta manera, millorar la qualitat dels serveis prestats. “Volem aconseguir una administració més fàcil i accessible per suprimir barreres i facilitar la vida a les persones d’aquestes illes”, ha clos Apesteguia.

+ VIST