Segueix-nos F Y T R

Armengol assegura que les Balears seran la primera comunitat que aplicarà la Llei d'Habitatge de l'Estat espanyol

Germán Lama

|

El president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dimecres durant la seva visita a Eivissa la construcció de 532 habitatges públics protegits a Can Escandell. Sánchez ha assegurat que, si guanya el PSOE, «l'habitatge serà una causa nacional per a aquesta legislatura i per la següent».

Sánchez ha ressaltat la feina de l'actual presidenta del Govern i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ja que considera que «va defensar les Balears perquè s'aprovés el Règim Especial de les Illes Balears, un marc jurídic amb incentius fiscals per a diversificar l'economia, incentivar les inversions i blindar el factor d'insularitat als pressupostos».

Per la seva banda, Armengol ha exposat que, de cara a les eleccions del 28 de maig, «es tracta de continuar garantint i ampliant els drets bàsics de la ciutadania, com el dret a un habitatge».

L'actual presidenta ha assegurat que les Balears seran «la primera comunitat que aplicarà la Llei d'Habitatge estatal, perquè l'habitatge ha de ser un dret fonamental per a tothom, no ha de ser un bé d'especulació», ha expressat Armengol durant l'acte de campanya a Eivissa.

Amb tot, Armengol ha anunciat que, si el PSOE surt escollit per a la pròxima legislatura, «farem que les famílies amb dos fills i les famílies monoparentals amb un fill tinguin els mateixos drets que les famílies nombroses».

+ VIST