Segueix-nos F Y T R

El PP situarà de conseller de Cultura de Menorca un homòfob i gonellista

|

El futur president del Consell de Menorca, Dolfo Vilafranca, fa comptes nomenar com a Conseller de Cultura, Joan Pons Torres, dirigent de la Fundació Jaume III i defensor del secessionisme lingüístic.

Pons Torres (Ciutadella, 1993) que anava a la llista del PP, va ser militant de les Noves Generacions del PP, on va coincidir amb Marga Prohens, la candidata del PP a la Presidència del Govern.

Pons Torres és un conegut defensor de les tesis gonellistes, negacionista de la unitat de la llengua catalana que ha editat un pamflet titulat 'Sa llengua de Menorca', on es defensen les estrambòtiques teories que situen el menorquí com una llengua diferent del català.

Joan Pons Torres va estar a punt d'acceptar ser candidat de VOX, però al final va acceptar l'oferta del PP i ara defensa l'acord amb els neofeixistes.

Pons Torres no només ha exhibit la seva incultura defensant qüestions contràries a la ciència, sinó que també ha defensat postures contràries als Drets Humans i ha proclamat la seva homofòbia en alguns articles publicats a la premsa menorquina.

+ VIST