Segueix-nos F Y T R

L'IEE s'adhereix al manifest de l'OCB i també demana abstencions perquè el PP governi sense pactar amb VOX

|

L'Institut d'Estudis Eivissencs s'adhereix al manifest de l'Obra Cultural Balear que demana 8 abstencions als partits amb representació al Parlament perquè el Partit Popular pugui governar sense la necessitat de pactar amb VOX.

Cal recordar que l'OCB va fer el passat dimarts una crida urgent als partits democràtics i a la societat de les Illes Balears amb el lema '8 abstencions al servei del país i de la seva gent'. Al manifest remarquen que el preacord signat entre PP i l'extrema dreta «dinamita el consens estatutari i constitueix una declaració de guerra contra les nostres senyes d'identitat i, per extensió, contra els ciutadans de les Illes Balears que estimam la nostra llengua, la nostra cultura i el nostre país».

Per això, apel·len a la «responsabilitat» del PP i li demanen que trenqui «aquest nefast preacord» i no pacti la investidura de la futura presidenta Prohens «amb l’extrema dreta antidemocràtica i antiestatutària».

Així, demanen a la resta de partits democràtics que posin «els interessos del país per damunt de càlculs partidistes» i que 8 diputats s’hi abstenguin (o 4 hi votin a favor) en la investidura de Prohens.

Relacionat
+ VIST