Segueix-nos F Y T R

MÉS per Mallorca: «Que un 70% dels membres siguin homes és tota una declaració d'intencions del que serà a partir d’ara el Consell»

|

El conseller i portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Jaume Alzamora, ha lamentat aquest dimarts que el nou equip de govern del pacte PP-VOX de la institució insular estigui format per més homes que dones i que, a més, el Departament de Medi Ambient el dirigeixi «una persona negacionista del canvi climàtic».

En declaracions als mitjans de comunicació després de la presa de possessió dels nous consellers insulars de PP i de VOX, el conseller ecosobiranista ha criticat que «la composició del nou equip de govern no és igualitària ni paritària, ja que un 70% dels membres del consell executiu són homes».

Alzamora ha finalitzat apuntant també que «aquesta composició del nou equip de govern de PP i VOX és tota una declaració d'intencions del que serà a partir d’ara el Consell de Mallorca». En aquest sentit, el portaveu insular de MÉS per Mallorca ha dit «que les polítiques d'igualtat desapareixeran totalment de la institució».

+ VIST