Segueix-nos F Y T R

Més exili: Ruben Wagensberg se'n va a Suïssa arran de l'acusació de terrorisme pel cas Tsunami

|

El diputat d'ERC al Parlament de Catalunya, Ruben Wagensberg, se n'ha anat a Ginebra, a Suïssa, en una estada que el partit qualifica de «momentània» per preparar la seva defensa política i jurídica.

Segons ERC la decisió, que s'ha fet pública aquest dimecres a primera hora, està motivada pels atacs d'ansietat que ha patit Wagensberg recentment, que han fet que estigui de baixa.

El partit també afirma que l'ansietat es deu a la persecució judicial de què està sent objecte pel jutge de l'Audiència Nacional Manuel García-Castellón en el cas Tsunami Democràtic.

Wagensberg, que és secretari quart de la mesa del Parlament, està investigat pel delicte de terrorisme en aquesta causa que també investiga Carles Puigdemont i Marta Rovira, que precisament viu a Ginebra des de fa gairebé 6 anys.

Centrat en preparar-se de l'acusació de terrorisme

Fonts d'ERC han assegurat a diversos mitjans que ara mateix Wagensberg s'està reunint amb organitzacions i experts jurídics per analitzar i preparar tots els escenaris possibles.

La vicepresidenta del govern, Laura Vilagrà, ha negat que l'anada de Wagensberg a Suïssa tengui res a veure amb la frenada que ha tengut la llei d'amnistia al Congrés.

+ VIST