Segueix-nos F Y T R

VOX desautoritza el discurs de Le Senne sobre «bilingüisme cordial» i vol obligar que les reunions entre docents i pares es facin en castellà

|

Només cinc dies ha tardat el grup parlamentari dels neofeixistes de VOX en desautoritzar el discurs de beata falsa del president del Parlament, Gabriel Le Senne, que, se suposa, que forma part del mateix grup.

La presidenta del grup neofeixista al Parlament, Manuela Cañadas, ha presentat una proposició no de llei que partint de la falsedat que

«les nostres Illes tenen coma llengua pròpia el castellà» (en realitat, l'Estatut indica que només la llengua catalana és la llengua pròpia de les Illes Balears, vol imposar l'ús exclusiu del castellà a les comunicacions entre els centres escolars i els pares de l'alumnat.

El grup extremista demana en la seva seu PNL que el Parlament insti el Govern a garantir el «dret de pares i alumnes» a rebre «les comunicacions dels centres escolars en llengua castellana».

També es reclama que s'adoptin les mesures pertinents perquè les reunions de pares en els centres escolars es realitzin en «tots dos idiomes oficials o en castellà, que és l'idioma que tots tenen l'obligació de conèixer conforme a la Constitució Espanyola».

Ni rastre del cant a la «riquesa lingüística» de les Illes i a les peticions d'«evitar» usar la llengua «com a arma llancívola» que feia Le Senne el passat primer de març.

+ VIST