Segueix-nos F Y T R

El Parlament constitueix la comissió d'investigació del cas Koldo presidida per l'extrema dreta

ISAAC BUJ/EUROPA PRESS

| |

El Parlament ha constituït aquest dimarts la comissió no permanent d'investigació sobre les presumptes irregularitats comeses als contractes amb l'empresa 'Soluciones de Gestió y Apoyo a Empresas S.L', investigada en el cas Koldo.

La comissió d'investigació estarà presidida per María José Verdú (VOX) i la vicepresidència l'ostentarà Pilar Costa (PSIB), segons els resultats de la votació obtenguts aquest dimarts. En detall, Verdú ha aconseguit nou vots i Costa, set.

D'altra banda, la secretaria de l'esmentada comissió anirà a càrrec de la diputada del PP Marga Durán, després d'obtenir nou vots a favor davant dels set obtenguts per Carles Bona (PSIB).

Pel que fa als membres de la comissió, comptarà amb set representants del PP -José Luis Mateo, Cristina Gil, Isabel Borràs, Mauricio Rovira, Maria Salomé Cabrera, Margalida Durán i Jacobo Varela-; cinc del PSIB -Carles Bona, Iago Negueruela, Marc Pons, Mercedes Garrido i Pilar Costa-; dos de VOX -María José Verdú i Patricia de las Heras-; un de MÉS per Mallorca -Lluís Apesteguia-, i en representació del Grup Mixt hi haurà la diputada d'Unides Podem, Cristina Gómez.

+ VIST