Segueix-nos F Y T R

Sumar es reuneix a Calvià per a preparar les eleccions europees i fer front als reptes de les Balears

Imatge dels membres de Sumar durant la reunió mantinguda a Calvià. | Foto: Sumar

|

Els militants de Sumar s'han reunit aquest divendres a Calvià per a abordar, a més de la campanya de les eleccions europees, «la greu situació que sofreixen les illes», sobretot pel que fa a «les dificultats econòmiques que pateixen els residents».

La jornada s'ha celebrat a les 18.00 hores en el bar del poliesportiu Galatzó, on hi ha participat la presidenta de Kellys Unión Baleares, Sara de la Mar García. Tal com han explicat, els militants de la formació «han reflexionat i debatut sobre els principals reptes que afronta la societat tant a Europa, pel que fa a l'economia, el canvi climàtic, el medi ambient, els conflictes bèl·lics, els drets LGTBI i el feminisme, com a les Illes Balears, per la dificultat d'accés a l'habitatge i l'actual model turístic».

Els assistents han aprofitat l'ocasió «per a unir forces i organitzar-se de cara als comicis europeus», que se celebraran el pròxim 9 de juny. Com han assegurat des de la formació, «un procés electoral clau per a frenar l'avanç de l'extrema dreta i aconseguir una Europa més progressista, feminista i verda».

Sumar ja ha organitzat a les Balears diverses trobades amb la militància, des dels debats que es van celebrar de cara a l'assemblea fundacional celebrada a Madrid el passat 23 de març fins a una trobada a Eivissa amb el coordinador d'Esquerra Unida a les Pitiüses. El partit també va participar en la manifestació del Dia del Treballador el passat 1 de maig.

Relacionat
+ VIST