Segueix-nos F Y T R

PP i VOX insisteixen a fer Leonor de Borbón Filla Adoptiva de Mallorca perquè estiua a l'illa

| |

L'equip de govern del Consell de Mallorca, format per PP i VOX, manté la intenció d'elevar a ple, el proper 13 de juny, la seva proposta de nomenar Leonor de Borbón Filla Adoptiva de Mallorca per «compartir, igual que la Família Reial, un vincle estret amb l'illa i les seves tradicions ja que, des de la infantesa, ha passat gran part dels seus estius a Mallorca».

Així, tot i no comptar amb cap més suport, el conseller insular de Presidència, Antoni Fuster, ha assegurat que presentaran la proposta a ple; iniciativa que no prosperarà perquè es necessita una majoria de tres quartes parts de la Cambra, és dir, 25 vots, i el PP i VOX només sumen 18 consellers.

Cal recordar que president del grupuscle fanàtic Hermandad Nacional Monárquica de España, José Fernández, es va reunir amb el president del Consell, Llorenç Galmés, i durant la trobada li va plantejar la possibilitat d'atorgar aquest reconeixement a la princesa espanyola.

El president del Consell, Llorenç Galmés, destaca que Mallorca «ha vist créixer a la futura Reina d'Espanya, ja que segueix la tradició familiar de passar les vacances a l'illa reforçant el seu amor per aquesta terra i portant el nom de Mallorca per tot el món».

Relacionat
+ VIST