Segueix-nos F Y T R

María de la Luz Moreno Romero, nova directora del SOIB

|

El Consell de Govern ha acordat nomenar María de la Luz Moreno Romero directora del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), a proposta de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia.

Moreno, que pren el relleu de Catalina Jiménez al capdavant de l’organisme autònom, és llicenciada per la Universitat de les Illes Balears, Màster en Direcció de Recursos Humans per l’ESB-Universidad Alfonso X el Sabio i Màster Executiu en Compensació i Beneficis pel Centre d’Estudis Garrigues.

Així mateix, ha exercit professionalment com advocada al despatx Garrigues Advocats i Assessors Tributaris, a Hotelbeds Spain i a empreses del grup Globalia.

Óscar Jesús Paz Arcos, nou director de l’IBASSAL

El Consell de Govern ha acordat, també, a proposta de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia, nomenar Óscar Jesús Paz Arcos director de l’Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral (IBASSAL).

Paz va estudiar Relacions Laborals a la Universitat de Santiago de Compostel·la, és Màster en Màrqueting, Xarxes Socials i Digital Business per la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) i Màster en Direcció de Recursos Humans i Relacions Laborals per l'Institut de Sociòlegs i Politòlegs de Madrid. També és auditor de sistemes de gestió de prevenció de riscos laborals i pèrit judicial d'accidents de treball.

El nou director de l’IBASSAL ha estat coordinador d’absentisme, règim disciplinari i desenvolupament a Trablisa i ha ocupat posicions en l’àrea de prevenció i recursos humans d'empreses com Som Hotels, Previs, Orizonia o Globalia.

+ VIST