Segueix-nos F Y T R

Reclamen un canvi de model a Ciutat durant la Setmana Europea de la Mobilitat

|

El grup de treball per uns entorns segurs i saludables, format per VIANANTS Mallorca i FAPA Mallorca, ha anunciat que participarà en l’esdeveniment PARK(ing) DAY, emmarcat dins la Setmana Europea de la Mobilitat.

Han fet una crida a la ciutadania per trobar-se al Passeig Mallorca, 12, de 17 a 19 hores #OcupantUnParking, una acció dirigida a reclamar que els infants i joves puguin anar amb seguretat a les escoles i instituts, a peu o en bici, per així fomentar el seu benestar psicològic i físic, al mateix temps que adquireixin uns hàbits saludables, de convivència i de respecte pel seu entorn.

A més d'exigir un canvi de model de ciutat, i més especificament la millora dels entorns escolars, també demanen que Palma torni a formar part de la xara Ciudades que caminan, que va abandonar Cort l’abril de 2024. Des del grup de treball consideren necessària aquesta xarxa per garantir el compromís municipal de millorar l’espai públic fomentant la mobilitat sostenible, l’accessibilitat universal, la seguretat vial i l’autonomia infantil.

Relacionat
+ VIST