Segueix-nos F Y T R

Què fer? On anar?

Activitats

Palma
Tots els dimarts, taller de teatre de les 20.30 a les 22.00 hores al Casal d'Infants i Joves de Migjorn (Pere Ripoll i Palou, 24).
Projecció del flim El monesieur, de Perenilli Garrel. Obra Social Sa Nostra (carrer Concepció, 12) a les 20.30 hores.
Un full de ruta pel català a les Illes Balears amb les intervencions de Tomeu Martí i Jaume Mateu. Al Teatre Sindical de CCOO (carrer Francesc de Borja Moll, 3) a les 20.30 hores.
Concessió del premi d'Humanitats atorgat pel Rotary Club Palma Ramon Llull al cineasta Antoni Bestard (a la imatge). A l'acte es projectarà el cutmetratge El anónimo Caronte. Obra Social Sa nostra (Carrer Concepció, 12) a les 20.00 hores.
Identitat Digital. I tu qui ets, a internet? Activitat adreçada a adults en general, individualment o en grup, i a famílies amb infants a partir de 12 anys. Visites guiades de dilluns a dissabte, dematí i horabaixa. (Carrer Concepció, 12).
Taula Rodona sobre educació i cooperació. El saló d'actes de Sa Nostra acollirà una taula rodona sobre missions titulada L'educació com a clau de desenvolupament.
Sessió de Contacontes «Contes per conservar» a les 18.00 hores al Casal d'Infants i Joves de Llevant (Pere d'Àlcantara Penya, 10).
Taller de salsa de 20 a 22.00 hores al Casal d'Infants i Joves de Llevant (Pere d'Alcàntara Penya, 10).
Taller de reciclatge de roba al Centre Social Flassaders fins al 5 de juny de 19.30 a 21.00 hores.
Taller intensiu de cuina creativa asiàtica amb Kevin Becker, xef de Fosh Food (carrer Blanquerna, 6) a les 20.00 hores.

Binissalem

La Biblioteca ofereix el servei de BiblioParc, selecció de llibres, revistes, vídeos i CD per als més pettis a més de llibres i revistes per als adults (Parc de can Gelabert) de 17 a 19.00 hores fins al 16 de juny.

Sa Pobla

Cinema a Sa Congregació, Espai Jove amb la projecció de la pel·lícula La imatge cremada, dirigida per Antoni Maria Thomàs. A partir de les 10.00 hores.

Confèrencies
Palma

Amb motiu de la celebració del 75è aniversari del centre IES Politècnic (Menorca, 1) cicle de conferències «Expedició científica a Namíbia» a càrrec de Jesús Duque. A partir de les 12.00 hores.
Dins el cicle Pors i fòbies El trastorn d'evitació experiencial i les pors fòbiques a càrrec de Carmen Luciano, catedràtica de Psicologia del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològics de la Universitat d'Almería, la qual serà presentada per Gloria García de la Banda, professora Titular del'Escola Universitària de l'àrea de Personalitat, Avaluació i tractament Psicològics del Departament de Psicologia de la UIB. L'acte tindrà lloc al Caixa Fòrum (plaça de Weyler, 3) de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 17 a 20.00 hores.
8a edició de la Setmana del disseny (a la imatge) que es duu a terme a Palma. Conferència Disseny d'interiors, amb Vicenç Mulet i Pepe Cortés, que seran presentats per Cati Fernández. L'acte tindrà lloc a la Fundació «la Caixa» (plaça de Weyler, 3) a les 11 i 12.30 h.
I Cicle de Conferències sobre el Reial Mallorca SAD La formació com a clau de l'èxit. Ser President del Mallorca, passió i gestió, a càrrec del president del Reial Mallorca SAD, Vicenç Grande Garau. Es regalarà a cada assistent una entrada per al partit Mallorca-Osasuna, que es disputarà dimecres dia 7 de maig a l'Ono Estadi. A partir de les 18.00 hores a l'edifici Guillem Cifre de Colonya de la UIB.

Alcúdia
Xerrada-col·loqui La formació Professional a Alcúdia. Present i futur, per Miquel Mestre, director general de Formació Professional de la Conselleria d'Educació a les 20.00 hores a la Casa de Cultura del poble.

Andratx

Depressió i ansietat a les edats avançades. Tot allò que sempre heu volgut saber, amb Miquel Roca Bennàsar, professor del departament de Psicologia a partir de les 17.30 hores a la Llar de Padrins (Avinguda de Joan carles I, 8).

Binissalem

Modalitats tradicionals de caça a la Serra de Tramuntana, a càrrec d'Antoni Ordinas Garau, professor del departament de Ciències de la Terra a la Biblioteca Municipal (Casal de Cultura Can Gelabert. Portella, s/n) a les 20.00 hores.

Inca
Artrosi clínica: diagnòstic i prevenció, amb Lluís Gené Ramis, professor del departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut. L'acte es durà a terme a la sala de conferències del claustre de Sant Domingo (Avinguda de les Germanies) a les 20.00 hores.

Pollença
La química entre la fibra i el càncer, que anirà a càrrec d'Antoni Femenia, professor del departament de Química de la universitat a les 19.00 hores a la sala de conferències del claustre de Sant Domingo.

Sóller
Tallers per a pares i educadors: cicle Desenvolupament afectiu i social, Promoure la bona educació dels nostres fills, a càrrec de Margalida Navarro Alorda (psicòloga) a la capella de les Escolàpies (Batach, 25) a les 20.00 hores.

Valldemossa
Miquel Àngel en el context del renaixement italià, a càrrec de Gabriel Carrió i Vives (historiador de l'art) (a la imatge) a la Fundació cultural Coll Bardolet (Blanquerna, 4) a les 20.00 hores.

Música

Palma  

Actuació del grup Skyline al Blues Ville (Mà del Moro. La Llonja) a partir de mitjanit.

«Nit de Jazz» amb Dunia Hédreville a partir de les 22.30 hores a Sa Botiga des Buffon's (Valldargent, 29).
Concerts escolars a càrrec del duo «Per Sonare», acordió i guitarra. Organització, Juventuts Musicals. Obre Social Sa Nostra (carrer concepció, 12) a les 10.00 hores i les 19.00 hores.

+ VIST