Segueix-nos F Y T R

El director de l'Atlàntida destaca la «total complicitat» del nou equip de Cultura del Govern amb el festival

|

Balanç positiu de la 13a edició de l’Atlàntida Mallorca Film Fest. Així ho ha transmès Jaume Ripoll, director del festival, a la reunió mantenguda amb el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà i el director general de Cultura, Pedro Vidal.

Bauzà ha manifestat la voluntat de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports de garantir la continuïtat d’aquest festival: «Cercarem les fórmules que siguin necessàries per donar-li la continuïtat que mereix per la seva repercussió mundial».

El conseller ha fet referència a la problemàtica econòmica esdevinguda en edicions anteriors del festival, i a la qual l’executiu es compromet a posar-hi solució. «De les dues partides compromeses el 2022, una ja s'ha satisfet aquesta setmana passada i respecte a l'altra s'està cercant el pressupost corresponent amb què l'anterior Govern es va comprometre a pagar-la, amb l'objectiu d'agilitzar-ne els tràmits de pagament. En tot cas, la idea és garantir la continuïtat del festival a llarg termini», ha remarcat.

Una reunió «fructífera», just un dia després de la clausura de l’edició 2023, en la qual ja s’ha començat a dissenyar el festival de l’any que ve. Així ho ha afirmat Jaume Ripoll, qui ha constatat «la total complicitat del nou equip de Cultura», davant el caràcter singular del projecte: «Tots hem entès que estam davant una ocasió històrica de fer un dels festivals més importants a Europa a ca nostra. Ara tenim uns companys de viatge que ens permetran fer-ho».

+ VIST