Segueix-nos F Y T R

L'Assemblea Popular de Son Sardina organitza la projecció del documental 'Totes les Aurores'

|

Aquest divendres, 12 de juliol, a les 19 hores, en el marc del cinefòrum que organitza un pic al mes l'Assemblea Popular de Son Sardina i sa Garriga al Casal, projectaran el documental 'Totes les Aurores'.

L'Assemblea convida tothom a assistir a fer memòria d'un dels símbols històrics de la lluita obrera a Mallorca que recentment ha estat menyspreada per l'extrema dreta a les institucions. Després del documental hi haurà un col·loqui amb la participació de Memòria de Mallorca.

Aurora Picornell Femenies i les Roges del Molinar foren assassinades la nit de reis del 1937 a mans del feixisme per la seva militància comunista. 'Totes les Aurores' (Pedro de Echave, 2022) és una obra audiovisual que, des de la fidelitat històrica, dramatitza moments de la vida d'una dona que dedicà la seva joventut a la lluita pels drets dels treballadors de l'illa. «El seu compromís i les seves ensenyances són més necessaris que mai, ara que el feixisme campa amb impunitat a les institucions i als carrers. Poden esquinçar les seves fotos i tergiversar la història, però no esborrar les seves idees de lluita, solidaritat i igualtat si les mantenim vives», remarquen.

+ VIST