Segueix-nos F Y T R

Famosos

|

• Deneuve i Belmondo

Els padrins ideals

Els actors Catherine Deneuve i Jean Paul belmondo són considerats els «padrins ideals», respectivament per un 37% i 32% dels francesos, segons un sondeig publicat per la revista mensual Notre Temps. Deneuve encapçala la llista de personalitats proposades com «padrines ideals» i darrere ella els francesos enquestats situaren altres estrelles de la cançó o del cinema: Silvie Vartan (18%), Jane Birkin (15%), Bernadette Laffont (13%) i Ornella Muti(11%). Pels que fa als homes, darrere Belmondo la llista es completa amb altres actors: Pierre Richard (28%) Eddy Mitchell (18%) i Alain Delon (10%). Per la seva banda, el president Jacques Chirac i la seva dona Bernadette Chirac estan en darrer lloc, en companyia del cantant Johnny Hollyday, amb 4% cada un. AFP.

• Manolo Garcia

Més fort que la pluja

Ni tan sols la pluja va aconseguir aturar el concert de Manolo Garcia a Las Ventas, dijous passat a la nit. Un total de 15.000 persones varen poder gaudir d'«Arena en los bolsillos». Aquesta era la quarta vegada que l'excomponent de «El ultimo de la fila», presentava en directe a Madrid el seu primer disc en solitari, que va sortir a la venda i del qual ja s'han venut més de 400.000 còpies. Manolo Garcia va interpretar 25 temes entre ells Pajaros de barro, Carbón y ramas secas,Como quien da un refresco, entre altres. EFE.

• Andrés Pajares

Rumors d'infart

Ahir horabaixa varen ser nombrosos els rumors que l'actor Andrés Pajares havia patit un infart de miocardi. Les noves al respecte no varen poder ser confirmades al tancament de l'edició en espera que avui la situació s'aclareixi. S'ha de recordar que, en l'actualitat, aquest actor protagonitza una sèrie per a la televisió que duu per títol Tio Willy i en la qual protagonitza un homosexual, la qual cosa ha estat un repte per a la dilatada carrera artística d'aquest home unit, sentimentalment, a una al·lota mallorquina que nom Conchi. DdB.

• Alicia Hurtado

Ha mort la filla de Mary Carrillo

Ahir va morir, a Madrid, Alicia Hurtado Carrillo, filla dels actors Arturo Carrillo i de la inoblidable Mary Carrillo. Ella era l'única filla de la família que no s'havia dedicat a la carrera artística. Alicia, que es va instal·lar a Palma fa molts d'anys, ha patit una greu malaltia que, finalment, no ha pogut superar. Des d'aquí els volem fer arribar el nostre condol. DdB.

+ VIST