Segueix-nos F Y T R

S'inaugura avui la I Mostra de Cervesa a Mallorca

La cervesa artesanal Das Brau Haus, elaborada a l'Escorxador de Palma, en serà l'única aportació local

| Palma |

Els amants de la cervesa estan d'enhorabona. Avui s'inaugura en el recinte de Fires i Congressos la I Mostra de Cervesa de Mallorca, una iniciativa d'un grup d'empresaris del sector de la restauració.

Quaranta-set marques de cerveses, provinents d'Alemanya, Austràlia, Bèlgica, Txèquia, Dinamarca, Escòcia, França, Holanda, Anglaterra, Irlanda i Espanya, participen en aquest mostrador que durant deu dies promocionarà el producte de l'ordi.

La cervesa artesanal Das Brau Haus, elaborada a l'Escorxador de Palma, representa l'única aportació mallorquina, mentre que de l'àmbit estatal els noms que hi participen són Cruzcampo i San Miguel.

Per a aquells que no vulguin cervesa, hi haurà paradetes d'aigua mineral i cafè. Per satisfer l'estómac, el complement ideal serà la degustació de plats de cuina mallorquina i alemanya, peix fregit, per cortesia de la Confraria de pescadors, i bunyols, unes postres que no hi podien faltar. Tot a preus molt populars, encara que amb l'entrada, de 400 ptes, s'inclou una consumició.

Tampoc no faltarà la música, que serà present en tot moment en una combinació d'actuacions en directe i música «empotada». La Banda Municipal de Palma, la de l'Almudaina, el grup Septiembre i la Banda de Marratxí són les formacions que posaran l'ambient musical, a més d'havaneres i sons del Carib.

La inauguració oficial és avui a les dotze del migdia, amb l'actuació de la Banda Municipal de Palma, tot i que l'horari d'obertura normal serà una hora més tard, a la una, i no tancarà fins a la mitjanit.

+ VIST