Segueix-nos F Y T R

Trenta-cinc anys de l'assassinat de Kennedy

| Washington |

L'assassinat el 22 de novembre de 1963 continua suscitant més preguntes que respostes, però amb el pas dels anys, el mite Kennedy no acaba d'esborrar-se. Primer president nord-americà nascut en el segle XX, John F.Kennedy, 35è president d'Estats Units, va morir tràgicament a l'edat de 46 anys, víctima d'un atemptat perpretat durant una campanya electoral a Dallas, estat de Texas.

Aquest any l'aniversari de la seva mort passa quasi desapercebut als Estats Units, malgrat l'interès del públic i dels diaris sensacionalistes per tot allò relacionat amb els seus fills i altres membres de la família Kennedy, cada vegada menys considerats pels nord-americans com la seva familia reial a causa dels reiterats escàndols.

Les circumstàncies de la mort de John F. Kennedy, atribuïda indiferentment segons les teories que han florit durant 35 anys a la màfia, Fidel Castro, la KGB, la CIA, varen donar lloc a desenes de llibres, documentals i centenars de documents sense que s'hagi pogut establir la veritat.

+ VIST