Segueix-nos F Y T R

Kidman, Madonna, Domingo i Hallyday

• Nicole Kidman

En pèl El proper debut teatral de Nicole Kidman a Broadway, on l'estrella de cinema queda en pèl durant deu llargs segons, provoca una expectació poques vegades vistes a Nova York. «Mai des des Hair la nuesa d'un cos femení ha provocat tant interès», escriví el Daily News, que dedica dues pàgines a Kidman. L'estrena serà el 13 de desembre i gairebé no queden entrades. AFP.

• Madonna

Es ven la roba Roba utilitzada per la cantant Madonna i l'actor Leonardo DiCaprio es va vendre en subhasta ahir a Londres, però els seus preus no arribaren a les estimacions prèvies. Un vestit que Madonna lluí a quatre escenes d'Evita es va vendre per menys de la meitat del preu inicial. AFP.

• Plácido Domingo

Noces amb l'òpera El tenor espanyol Plácido Domingo, de 37 anys, celebrarà l'onze de desembre els seus 25 anys de col·laboració amb l'Òpera de París amb un concert excepcional al Palau Garnier, per al qual ja no queden localitats. Domingo, que començà la seva carrera internacional a finals dels anys 60, té un repertori de 111 papers diferents. AFP.

• Johnny Hallyday

Contra la sida Cinquanta figures de la cançó francesa, entre les quals hi ha Johnny Hallyday, Janes Birkin, Faudel i Jean-Jacques Goldman, participaren en el disc Ensemble (junts) posat a la venda ahir, i els beneficis del qual es lliuraran a l'Associació Ensemble contra la sida (Junts contra la sida) que recapta fons per a la investigació sobre la malaltia i l'ajuda als malalts. El disc serà promocionat per cinc canals de televisió. AFP.

+ VIST