Segueix-nos F Y T R

Música, dansa i imatge es lligaren per fer lluir una gran «Infusió de poesia»

Sa Nostra acollí un recital poètic de composicions d'autors mallorquins

| Palma |

Hi ha poques ocasions per poder gaudir de la poesia en públic, i més si aquesta se centra en les composicions d'autors mallorquins.

Ahir, el jardí del Centre de Cultura Sa Nostra volgué que aquest fet manifest a l'Illa quedàs una mica oblidat amb una vetlada en la qual noms com ara el de Blai Bonet, Damià Huguet o Guillem d'Efak, als quals s'afegiren els de Jaume Santandreu, Pere Joan, Antoni Xumet i Biel Mesquida, adquiriren tot el seu protagonisme en una aconseguida Infusió de poesia.

La iniciativa del recital, que es destacà com una de les primeres activitats del programa Estiu a la Fresca, partí d'un grup d'estudiants universitaris.

Malgrat que la seva opció acadèmica no està massa lligada al món poètic, Caterina Amengual, Sebastià Sansó, Elisenda Montserrat, Magdalena Garzón i Xavier Pallàs comparteixen la seva afició per aquest gènere.

Mai no havien actuat junts, però les seves inquietuds artístiques i interès especial per treure endavant aquest espectacle va fer que tots els detalls sortissin brodats.

Per «vestir» la poesia sobre l'escenari, la dansa contemporània, la música i la projecció d'imatges a través de diapositives varen ser els mitjans escollits en un espectacle que, sense llevar protagonisme al recital, quedà del tot lluït.

La música, tota ella composta pels intèrprets; les imatges, moltes d'elles d'evocació de paratges inèdits i escollides d'acord amb la composició que acompanyaven, i els moviments de la dansa, també amb una coreografia per acompanyar, feren que gairebé l'hora de durada de l'espectacle transcorregués molt aviat.

+ VIST