Segueix-nos F Y T R

Josep Carreras i Lorenzo Bajav ompliran l'Auditòrium amb un programa de luxe

El concert tindrà lloc el dia 31 d'agost i serà un dels plats forts d'aquest estiu

L'actuació de Josep Carreras, el plat fort de l'estiu.

| Palma |

Ocupa una posició privilegiada dins el món de la música. Ha debutat en els més grans i importants festivals del món i els mallorquins tindran l'oportunitat de gaudir de la seva veu el proper dia 31 d'agost. El tenor Josep Carreras, acompanyat del pianista Lorenzo Bajav, actuarà a l'Auditòrium. Les entrades es posaran a la venda a partir de dia 17 de juliol al mateix Auditòrium. Un concert que compta, entre altres, amb la col·laboració del Grup Serra.

El programa previst inclou dues parts. A la primera s'interpretaran Luna Nova de Costa, Fenesta che lucive de Bellini, Lu Cardillo de Mercadante, Visione, Chanson de l'adieu i L'ultima canzone de Tosti, a més de Se..., Si tu m'amais i Vieni de Denza. Per a la segona part estan previstes Andaluza de Granados, La Rosa y el Sauce de Guastavino, Tengo nostalgia de ti de Tata Nacho, Declaration, Chanson des jeux i Serenade Napolitaine de Leoncavallo i Terra e Mare i Mentia l'avviso de Giaccomo Puccini.

Josep Carreras ha col·laborat amb els més prestigiosos directors d'orquestra, com Herbert von Karajan, Claudio Abbado, Ricardo Muti, Lorin Maazel, Riccardo Chailly, Colin Davis i Giusseppe Sinopoli. El seu repertori es compon de més de 60 obres entre les quals destaquen Andrea Chenier, La boheme, Tosca i Don Carlo. Juntament amb l'activitat operística, cal destacar-ne els freqüents recitals en sales tan prestigioses com el Carnegie Hall i l'Avery Fisher de Nova York.

+ VIST