Segueix-nos F Y T R

Julio Bocca torna a Palma amb un espectacle en què la dansa clàssica conviu amb la moderna

El ballarí actuarà el proper 12 d'agost a l'Auditòrium

Julio Bocca és ara un ballarí madur, condensat i exacte.

| Palma |

Julio Bocca, considerat a l'actualitat com el més clar exponent de la dansa clàssica i contemporània a nivell internacional, oferirà una actuació a l'Auditòrium de Palma el proper 12 d'agost.

El repertori d'aquest gran ballarí inclou tots els títols clàssics als quals pot aspirar un artista de les seves qualitats i es va enriquint permanentment amb obres contemporànies, produïdes, en alguns casos, per ser interpretades només per ell.

En la seva visita a Palma, Bocca estarà acompanyat del Ballet Argentino, una companyia creada per ell mateix fa ja deu anys i que des d'aleshores ha actuat als més importants escenaris del món.

El programa previst per a l'actuació que tindrà lloc a l'Auditòrium està format per cinc peces, alguna d'elles creada especialment per al ballarí.

La primera d'elles, «Don Quixote» grand pas de deux, amb música de L. Minkus i coreografia de M. Petipa, aquesta peça és el moment més gloriós del famós ballet en què Kitri i Basili s'uneixen en matrimoni i això és motiu de festa a la cort reial.

Suite Generis, la segona peça del programa, és un pas de trois per a dos ballaris i una ballarina, amb música de Haendel i Haydn, coreografia d'A. Méndez i vestuari d'O. Pettinari. Aquest és un ballet de ritme ascendent i fluïd, en contra de la cronologia històrica de les músiques utilitzades en ell.

La tercera de les coreografies que els espectadors podran gaudir és Acts of Light de Martha Graham, creada especialment per al ballarí argentí i el seu ballet.

+ VIST