Segueix-nos F Y T R

Brillant recital dels premiats amb el Ballester Serra de violí

| Sóller |

La capella de les Escolàpies ahir horabaixa es va vestir amb les millors gales per tal de rebre els joves intèrprets fa poc guardonats amb el premi Miquel Ballester Serra de violí: Maria Antònia Pons-Estel i Francesc G. García Fullana. El regidor de Cultura, Guillem Bernat, fou l'encarregat d'obrir l'acte dirigint unes paraules als presents, en què destacà la presència de molts de joves i infants al concert.

Alhora va manifestar la seva satisfacció per poder tornar a escoltar els guardonats amb el Ballester Serra, tot remarcant la presència de Francesc García, que tot i la seva joventut, 10 anys, es considera ja gran com a músic. Tot seguit fou el mateix Francesc García que va tornar a sorprendre tothom amb una magnífica actuació que va rebre com a resposta forts aplaudiments.

Una cosa similar va succeir amb l'actuació de Maria Antònia Pons-Estel, acompanyada al piano per Miquel Roig. Ells varen ser també protagonistes de la segona part de l'esdeveniment interpretant primer Bach. Com a cloenda varen actuar acompanyats per Miquel Ballester Cruelles.

Per tancar l'acte, i després d'unes paraules d'agraïment de Miquel Ballester cap al Grup Serra, es va procedir al lliurament de la placa de la família Ballester a Víctor Bílger, organista de Sant Bartomeu, que no hi va poder ser per malaltia. Va recollir la placa en el seu nom Ramon Pastor, president de la Comissió Pro Restauració de l'orgue.

+ VIST