Segueix-nos F Y T R

Els reis posen en funcionament la nova rotativa del Grup Serra

| Palma |

El rei Joan Carles i la reina Sofia presidiran avui migdia la inauguració de la nova planta impressora del Grup Serra, ubicada al polígon industrial de Son Valentí. Ses majestats recorreran les instal·lacions acompanyats de les autoritats i del president del Grup Serra, Pere Serra. Els reis coneixeran de primera mà el funcionament de la nova planta i posaran en marxa la nova rotativa.

Pere Serra rebrà els monarques a les 12.30 hores i, tot seguit, els acompanyarà en el recorregut per les noves instal·lacions, començant per la sala que acull una exposició sobre la maquinària de composició i impressió que ha utilitzat Ultima Hora al llarg dels seus 109 anys d'història. Els reis també podran veure una maqueta del nou edifici, que serà explicada per l'autor del projecte, l'arquitecte Ignacio Ortiz, acompanyat pel vicepresident de l'empresa fabricant de la rotativa Comet, Koening amb Bauer, Walter Schumacher, que els n'exposarà el funcionament.

A continuació Joan Carles i Sofia firmaran en el llibre d'honor i posaran en funcionament la rotativa des de la cabina de control. En aquest punt els reis saludaran els membres del comitè d'empresa i els representants dels treballadors del Grup Serra. La inauguració finalitzarà amb la benedicció de les instal·lacions per part del bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda, unes paraules d'agraïment de Pere Serra i el descobriment d'una placa commemorativa per part de ses majestats. L'acte comptarà amb els directius del Grup Serra, les primeres autoritats de l'Illa i una llarga llista de noms del món artístic, econòmic i empresarial.

+ VIST