Segueix-nos F Y T R

Festival Park obrí ahir amb una gran festa amb milers de persones

| Palma |

El complex d'oci Festival Park, de Marratxí, s'inaugurà ahir en un acte multitudinari en què es projectaren tres estrenes a les 20 sales dels cines AMC. Hi hagué música, un espectacle de llum i so, un còctel i focs artificials. El centre s'obre al públic aquest horabaixa. A l'acte van estar convidades més de tres mil persones representants a la vida política, cultural, social i econòmica de l'Illa. Polítics, un bon nombre de batles, autoritats militars, cos consular, tots van recórrer els carrers del centre "construït a l'aire lliure, a la manera d'un poble mediterrani" al so de la música dels xeremiers.

A les vuit es va tallar la cinta inaugural i a la plaça central "coronada per una gran font ornamental il·luminada" hi va haver parlaments de Peter Thomas, empresari i accionista de Festival Park; Hermann Montenegro, director general; Josep Oliver, president de la CAEB; i Miquel Coll, tinent de batle de la localitat. Finalitzades les intervencions, s'iniciaren els focs artificials i després un espectacle de llum i so a la font per passar a una projecció multimèdia a la façana d'un dels edificis, un còctel i l'actuació del grup Alcatraz.

Triple XXX, Hollywood ending, 800 balas i la versió anglesa de «Spiderman» van ser les pel·lícules que ahir es pogueren veure als nous multicines en què l'empresa AMC ha construït 20 sales. Segons els responsables del Festival Park, a partir de la setmana que ve el centre organitzarà activitats extraordinàries. A més, s'ha firmat un acord per a la creació d'un gran espai dedicat al producte balear tradicional en el qual empreses mallorquines i artesans podran exhibir els seus productes.

+ VIST