Segueix-nos F Y T R

La Buena Vida: «Continuam cantant a la vida, a les situacions agres i dolces però deixant un espai a l'esperança»

El grup donostiarra presentarà demà el seu nou àlbum al Teatre Xesc Forteza

| Palma |


El grup La Buena Vida presentarà les cançons del seu darrer treball discogràfic, anomenat Àlbum, el proper dissabte al Teatre Xesc Forteza de Sa Calatrava, en un concert que començarà a les 21.00 hores. La banda de Donosti arriba al seus sisè disc i marca un punt d'inflexió en la seva carrera. Deixant enrere les orquestracions més elaborades, el nou treball aposta pel pop cuidat, delicat i molt divers recuperant l'esperit de les seves primeres produccions. Mikel, guitarra i compositor de la formació, explicà a Diari de Balears el moment dolç que viu la banda actualment.

-Com està funcionant el nou disc?
-La veritat és que molt bé, les vendes són bones, hem fet una campanya important, amb el suport del segell. El fet de fer una gira molt extensiva ens ha ajudat a acostar-nos més al públic, i la crítica ha estat molt positiva.

-Què tal el canvi de multinacional a segell independent una altra vegada?
-Ens ha servit molt, aclarint-nos molt les coses. Hem vist els dos costats i hem après com fer les coses millor i ampliar el públic. El fet de cantar en castellà ajuda molt en aquest país, però és molt difícil estar a l'alçada comparant-ho amb els que ho fan en anglès. Però sempre hem tengut clar que volíem cantar en aquest idioma i a la llarga, el fet que el públic entengui el que dius, ens ha ajudat.

-Quin és l'objectiu d'Àlbum?
-No volíem repetir el que ja havíem fet abans , volíem aconseguir un so més directe, menys ambiental. El fet de ser 4 compositors ens dóna un ventall ample i ens permet evolucionar. El resultat és la conseqüència dels altres discs, tocant gairebé de tot menys electrònica. En les lletres crec que hem millorat, seguim cantant a la vida quotidiana, a les relacions personals, cançons tant agres com dolces, però deixant sempre un espai per a l'esperança.

+ VIST