Segueix-nos F Y T R

La cobla i el jazz sonaran amb la veu de Martirio i el piano de Domínguez

| Palma |


La cantant Martirio i el músic Chano Domínguez presentaran a l'Auditòrium de Palma la seva darrera col·laboració discogràfica, el disc Acoplados, en què el pianista i Martirio revisiten els títols més importants de la cobla i els transporten a una estètica jazzística.

La seva actuació serà el proper 1 de desembre a les 22.00 hores, un recital que arriba a Mallorca avalat per un impressionant èxit de públic i de crítica, tant en el disc com en les seves interpretacions en directe.

Martirio va explicar que la seva pretensió en fer aquest disc era «aportar una lectura més i una nova visió a temes clàssics de la música popular espanyola del segle XX». La combinació de la cançó espanyola amb el jazz «li atorga una nova dimensió». L'artista expressà la seva «satisfacció» per aconseguir «el disc més esperat de la meva carrera, ja que hem aconseguit un escenari musical perfecte en el qual podem treure el sentiment, la memòria, la música i les dones que duc a dins».

Amb aquest objectiu al cap, Martirio va comptar amb la col·laboració del pianista gadità Chano Domínguez i la seva Big Band de Jazz, com també amb l'Orquestra de RTVE sota la direcció d'Adrian Leaper.

Entre els temes inclosos en aquest repertori es troben cançons molt conegudes pel gran públic com Ojos verdes, La bien pagá, Yo soy esa, Me embrujastes o No me digas que no.

El repertori d'aquest novedós treball fou presentat el passat mes de gener. L'actuació serví per a un enregistrament de televisió que s'emetrà per TVE.

+ VIST