Segueix-nos F Y T R

Ferran Aguiló exposa a Alaró una mostra de les seves escultures

Les obres de ferro transporten l'espectador a un temps llunyà

| Alaró |

L'artista Ferran Aguiló exposa en el casal de Son Tugores d'Alaró una vintena d'escultures que ha realitzat en els seus darrers anys de treball. Es tracta d'un seguit de peces de ferro que mantenen entre si un fil conductor, que transporta l'espectador a un temps llunyà. A la sala central de l'exposició es pot contemplar fins el proper dia 4 de desembre un seguit d'escultures de diferents èpoques: des d'una vila angoixant, que es troba saturada d'edificacions, a diferents variacions de cercles de ferro i closques d'animals del fons marí.En un racó d'una petita sala de l'exposició espera solitària una rata, similar a aquelles que l'artista té exposades en Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma: «És una petita peça de ferro que he volgut situar en un espai tancat; aquesta rata mira sorpresa», comenta l'artista.

Els cercles estan molt presents en aquesta exposició: «Amb aquestes escultures he pretès fer variacions sobre una mateixa figura». Aguiló també s'inspira en els animals marins: «Són com uns vestigis d'una cosa que es veu abandonada, i cremant zinc he aconseguit donar al material que utilitz una sensació que és una peça vella».

Amb les seves obres l'artista Ferran Aguiló no pretén explicar cap història: «Faig un objecte, la primera part la faig jo i després la resta la va fent l'espectador amb la mirada».

+ VIST