Segueix-nos F Y T R

La primera esposa de Lennon l'acusa en un llibre de ser violent

Afirma que l'exbeatle mort li va pegar per gelosia

| Londres |

La primera esposa de John Lennon afirma que el desaparegut Beatle tenia un caràcter violent i que una vegada la va colpejar per gelosia, segons fragments d'un nou llibre publicats ahir per un diari britànic.

Cynthia Lennon va conèixer John a finals de la dècada dels anys cinquanta a la ciutat anglesa de Liverpool, on ambdós estudiaven art. Es van casar el 1962 i van tenir un fill, Julian, abans de divorciar-se el 1968.

Al seu llibre John, Cynthia escriu que el seu exmarit era propens a rebequeries violentes, d'acord amb un fragment publicat pel diari The Sunday Times. «Podia tolerar els seus arravataments, la seva gelosia i sentiments possessius, però no la violència», assenyala.

Al fragment publicat diumenge, Cynthia descriu l'única ocasió en la qual John la va colpejar. Segons afirma, mentre ambdós eren a la facultat d'Art, John es va posar gelós després de veure-la ballar amb el seu amic proper Stuart Sutcliffe, un dels primers membres dels Beatles.

«L'endemà, a la facultat, em va seguir fins al bany de dones. Quan vaig sortir m'estava esperant amb la seva cara d'enuig. Abans que parlàs, va aixecar el braç i em va colpejar en el rostre», va escriure Cynthia, que va afegir que el seu aleshores promès va tardar tres mesos a demanar-li disculpes i que mai més li va pegar.

El llibre ha estat publicat per The Crown Publishing Group i sortirà en venda al Regne Unit el pròxim 27 de setembre. De moment ja ha aixecat una gran expectació i segons pareix, la polèmica sobre el líder de la mítica banda està servida.

+ VIST