Segueix-nos F Y T R

Raphael, a Palma

| Palma |

El proper 8 d'agost, el Palma Arena acollirà un dels que es creu que seran els espectacles musicals més sonats de tot l'estiu. Raphael torna a Palma i ho fa per presentar la seva gira commemorativa de 50 anys sobre els escenaris.

Ahir, el músic viatjà a la capital balear per parlar un poc del seu concert i reconegué que, davant el públic mallorquí, farà "el que més m'agrada del món: cantar", i amb la "mateixa il·lusió" amb què pujà a un escenari per primera vegada.

El recital de dia 8 durarà tres hores, que serviran per recordar les cançons més emblemàtiques de l'artista. A més, s'hi donaran a conèixer les noves, incloses en un nou treball discogràfic que sortirà per desembre.

Sobre la possibilitat de dur artistes convidats per a la cita mallorquina, el cantant no confirmà cap dels noms que s'han estudiat fins ara, com és el cas d'Ana Torroja i David Bisbal, entre d'altres, si bé assegurà que hi haurà sorpreses" que no deixaran indiferent ningú.

Raphael manifestà que sortirà a l'escenari per "gaudir" d'una terra, i del seu públic, en la qual es va donar a conèixer per primera vegada l'any 1962.

+ VIST