Segueix-nos F Y T R

'Es Pinzell' tanca i Palma perd un espai dinamitzador de la cultura pròpia

Façana del bar Es Pinzell. | P. Bota

| Palma |

Un bocí de la història recent de Ciutat baixa la barrera al mateix temps que es clouen les portes del bar Es Pinzell, al carrer de les Caputxines de Palma.

Segons ha anunciat l'equip que en els últims anys hi ha estat al capdavant, "s'acaba una etapa". "Es Pinzell tanca les seves portes després d'una llarga història. Ja són molts d'anys i la vida són etapes, i per motius personals ja no li podem dedicar el temps que li fa falta", han anunciat a través del seu perfil a les xarxes socials.

D'ençà de la reobertura d'aquest espai, el juliol de l'any 2000, Es Pinzell havia esdevingut un punt neuràlgic i de reunió de col·lectius sensibles amb la defensa i la promoció de la llengua i la cultura pròpies.

En els últims catorze anys han estat innombrables els actes amb contingut poètic, musical i cultural en definitiva, a més d'altres de més polítics i reivindicatius de la identitat pròpia.

Per a fer-hi un últim beure i trobar cares conegudes encara hi ha temps, perquè tot i romandre tancat aquests dies, el dissabte obriran per última vegada per a acomiadar-se.

+ VIST